For snart et år siden begyndte Nyland Kommunikation at samle landets bedste kulturforedragsholdere. Nu udvider vi og vil fremover også repræsentere en række af landets skarpeste foredragsholdere med speciale i politik og samfundsforhold. Vi er derfor rigtig glade for at kunne præsentere den første i rækken, som er Henrik Qvortrup. Han er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Politisk reporter på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet. Medlem af chefredaktionen på B.T. Spindoktor for Anders Fogh Rasmussen. I næsten syv år chefredaktør på SE & Hør. Fra 2009 politisk kommentator på TV2. Fra 2014 redaktør på dagensq.dk. Vært på DK4.

Medforfatter til flere bøger – herunder en omstridt biografi om tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, skrevet sammen med Niels Lunde. Selvbiografien “Q” udkom i 2014.

Gennem Nyland Kommunikation kan Henrik Qvortrup både bookes som foredragsholder og som ordstyrer.

Her kan du læse lidt om de mange foredrag med Qvortrup:

Krisehåndtering – En frontberetning fra virkeligheden 

Han har selv prøvet det: At blive væltet omkuld af en medie-tsunami – og rejse sig igen. En personlig beretning fra manden, der kom til at personificere SE og HØR-skandalen. Et foredrag om fra én dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Men også om at smage sin egen medicin. Helt uden selvynk, men med knivskarp analyse, beretter Qvortrup om at stå midt i en mediekrise.

25 år i danske medier og i dansk politik

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte – og mest kontroversielle – journalister. Om nogen deler han vandene, men ingen efterlades ligeglade; alle har en holdning til Henrik Qvortrup. Han fortæller om sin karriere, der har været mere farverig end de flestes: politisk kommentator, spindoktor, tv-vært og så den fatale ansættelse på SE og HØR – sladderbladsjobbet, der med års forsinkelse væltede læsset for en mand, der ellers havde det hele. Foredraget er en tour de force gennem politik og journalistik i en periode, hvor landskabet for netop politik og journalistisk har været i forandring. Danskerne lærte begreber som spindoktor og fokusgruppe at kende, og journalisternes dækning af politikerne blev langt mere nærgående. Henrik Qvortrup tager læserne med hele vejen – fra tiden på Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og Ekstra Bladets politiske redaktioner, over årene som spindoktor for Fogh og til den varme stol som chefredaktør på SE og HØR. Og han leverer et hudløst ærlig indblik i, hvordan det er at blive indhentet af fortiden.

Dansk politik – her og nu

Få en kompetent analyse af den politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet. Skarpt, underholdende og kontant.

”Børnelokkerne”

Internettet er blevet et eldorado for mænd, der vil have sex med mindreårige. Som vært for TV3-programmet ”Børnelokkerne” har Qvortrup afsløret adskillige af disse pædofile mænd. I foredraget her fortæller han om arbejdet med programmet, og han beretter om mødet med de kriminelle.

Kommunikation og gennemslagskraft

Et foredrag om betydningen af at kalde en spade for en spade.

Spin

Hvem bestemmer på Christiansborg. Er det politikerne? Journalisterne? Vælgerne? Eller spindoktorerne?

 

 

%d bloggers like this: