Lars Trier Mogensen er nyeste skud på stammen hos Nyland Kommunikation, hvor vi nu også præsenterer foredragsholdere med speciale i politik og samfundsforhold. Lar er forfatter, vært på det politiske radioprogram ‘Det Røde Felt’ på Radio24syv, politisk kommentator og redaktør på mobilmagasinet Føljeton. Tidligere redaktør af lederkollegiet på Politiken og udenlandsredaktør på Information. Han er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet, og har senest skrevet ‘Den Store Joker’, Gyldendal (2016).

Gennem Nyland Kommunikation kan du bl.a. booke Lars Trier Mogensen til følgende foredrag:

Jokeren i Det Hvide Hus

Han væltede verden, da han blev valgt som USA’s nye præsident. Med chok og forundring. Nogle ganske få havde dog set omvæltningen komme: Lars Trier Mogensen skrev den politiske portrætbog ‘Den Store Joker’ allerede i sommeren 2016, og nu følger han op med et nysgerrigt, dybdegående og kritisk foredrag om den 71-årige byggematador og reality-stjerne, som både forfører, skræmmer og fascinerer. Hør om Donald Trumps mange masker, og de opbrud i tiden, som har forvandlet ham til verdens mægtigste mand. Hvad skal vi forvente – og frygte?

Sammenbruddet i Skat

Milliarderne er fosset ud af skatskassen på grund af fejl, slendrian, underbemanding og inkompetence i Skat – og politisk ligegyldighed på Christiansborg. Hvad er forklaringen på den kædereaktion af kollaps, der i de senere år har været i SKAT, og som har kostet alle danskere mere end en ny Storebæltsbro? Er der en mening med galskaben? Lars Trier Mogensen har som en anden Sherlock Holmes fulgt skattesagen tæt, og debatteret skandalerne med alt lige fra vismænd over revisorer til ministre. Hør om de forsvundne skattemilliarder og hvad vi kan lære om et demokratisk system i dyb krise.

Farvel til middelklassen

Globalisering har mistet glansen. Overalt i den vestlige verden oplever folk i den helt almindelige middelklasse, at arbejdsvilkårene forringes, at utrygheden stiger og at velstanden klumpes sammen i toppen. Også Danmark er ved at blive splittet – mellem Metro og Retro, mellem storbytosser og landsbytosser, mellem vinder-kvinder i de store universitetsbyer og taber-drenge i små provinsbyer. Hør Lars Trier Mogensen fortælle om det nye ‘prækariatet’. En giftig cocktail af usikre jobvilkår, centralisering og voksende apati.

Dansk politik i opbrud

Vælgerne har vendt ryggen til de fire gamle partier. Proteststormen blæser fra neden, fra midten og sågar fra toppen. Hvad er det, der sker i og uden for magtens korridorer lige nu? Det politiske landskab er i opbrud – med en kraft, der ikke er set siden jordskredsvalget i 1973. Magtkampen står ikke længere kun mellem rød og blå blok, men snarere mellem de etablerede administrator-partier og de nye holdningspartier. Hør Lars Trier Mogensen om politikerlede, længslen efter nye løsninger og atypiske politikere med succes.

 

%d bloggers like this: