Sebastian Bune er forfatter til den anmelderroste roman ”Min familie”, der følger drengen Jonathan i en udsat familie med vold, trusler og flugten til følge. I det store morads er der dog også lyspunkter og plads til kærligheden. Derfor bliver bogens rejse på tværs af sociale skel og kulturelle koder også en oplagt mulighed for at få indblik i hvad social mobilitet betyder for de unge mønsterbrydere. Bune er selv vokset op i en boligblok i 90’erne, og med en barndom der indebar vold og druk indenfor hjemmets fire vægge, ved forfatteren hvad han taler om. I sit foredrag fortæller Bune derfor både om barnet, blokken og bogen.

Hvis du ønsker at booke Sebastian Bune til et foredrag, kan du kontakte Nyland Kommunikation.

Anmelderne om bogen:

  • ”En ny klassiker” – Julia Lahme, Femina
  • ”Litterær magi” – Lilian Munk Rösing, Politiken
  • ”En imponerende debut” – Malou Wedel Bruun, ELLE
  • ”Hjerteskærende godt skrevet” – Minna Camara, Dagbladenes Bureau

 

%d bloggers like this: