Nyland Kommunikations foredragsplatform udvider nu med et spor med foredrag om ledelse. Derfor er vi rigtig glade for fremover at kunne tilbyde foredrag og workshops med Palle Steffensen, der er aktuel med bogen “Mellemleder – akut krisehjælp til chefen i midten.”

At være chefen i midten er måske den vigtigste position på en arbejdsplads. Men det kræver, at du begynder at tænke og opføre dig som en reel leder. Tag dig selv alvorligt som leder, så du ikke ender som en der går og fikser mere eller mindre ligegyldige ting. Find dit fokus og din identitet som leder. Som leder kan du godt have følelsen af at blive revet i fra alle sider. Her er redskaber til at skabe overblik og overskud i lederrollen.

Kender du følelsen af, at blive presset fra alle sider. Find dit lederfokus og lad være med at påtage dig rollen som lille hjælper for alle. Styr din tid – din tema – din chef og dig selv. Med andre ord: Få styr på din chef og dine medarbejdere – og bliv en bedre leder. Palle Steffensen sætter med udgangspunkt i sin bog ”Mellemleder – akut krisehjælp til chefen i midten” fokus på mellemlederrollen og kommer med konkrete råd til håndtering heraf.

Palle Steffensen arbejder som selvstændig med medietræning, ledelsesudvikling og coaching. Han er oprindelig uddannet journalist og har tidligere været kanalchef for DR1, medlem af chefredaktionen i DR Nyheder og redaktionschef for TV Avisen. Han har også været udviklingsredaktør på TV 2 Nyhederne og producent på Operation X.

Vil du booke Palle Steffensen som foredragsholder og/eller til en workshop, kan du kontakte Nyland Kommunikation.

 

%d bloggers like this: