Forfatter og journalist, Lone Theils, kan nu bookes til foredrag, workshops og kurser gennem Nyland Kommunikation. Hun blev uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1996 og var gennem 16 år London-korrespondent for Berlingske Tidende og senere Politiken. Lone Theils debuterede som  forfatter i 2015 med Pigerne fra Englandsbåden, første bind i serien om Nora Sand, der er blevet solgt til 16 lande. Andet bind Den blå digters kone udkom i 2016. Lone er desuden medforfatter til biografien Globetrotter om Jens Bjerre (2015) og radiokrimien 87 sekunder, der udkom i samarbejde med DR P1 i 2017. I august blev hun indstillet til Martha-prisen, der hvert år uddeles til danskernes yndlingsforfatter.

Lone Theils kan gennem Nyland Kommunikation bookes til følgende foredrag:

Forfatterskabet: Den snirklede vej fra journalistikken til en karriere som bestseller-forfatter. Beretningen om den sande krimi-historie, der inspirerede mig til at skrive Pigerne fra Englandsbåden og om hvordan jeg bruger virkelighedens forbrydelser som inspiration i mit forfatterskab.

Storbritannien og Brexit: Moderne britisk politik og Brexit. Hvorfor stemte briterne sig ud af EU? Hvilke underliggende dagsordener og mekanismer førte til Brexit og hvilken betydning har det for britisk politik i dag? Hvordan stiller det Skotland og Nordirland? Et blik på hvordan fremtiden kan udvikle sig for hele UK.

Min tid i London: Et tilbageblik på 16 år som korrespondent i London for Berlingske Tidende og Politiken. Et humoristisk indblik  i britisk kultur og finurligheder – og et blik på nogen af de historier jeg var med til at dække igennem alle disse år. Hør blandt andet om Dianas død, prins Williams bryllup, freden i Nordirland, Storbritanniens første koalitionsregering og møder med krakilske filmstjerner.

Lone Theils arrangerer også gerne workshops og kurser:

Journalistik og litteratur: Hvad kan de to genrer lære hinanden? 

Både journalister og spirende forfattere kan have gavn af denne workshop, hvor vi ser på hvad de to genrer kan hver især og hvordan journalistiske teknikker kan få din litterære tekst til at leve. Og hvordan din journalistik kan blive mere litterær.

Hvordan bliver man forfatter?  Hvordan kommer man i gang med en bog?

Hvad gør man helt konkret. Hvordan fungerer branchen? Få svar på nogen af de spørgsmål du går og bakser med som forfatterspire.

 

 

%d bloggers like this: