L Y D P R O J E K T E R  –  få lyd på din by, din virksomhed, dit projekt

Har dit byggeprojekt en særlig fortælling? Kunne du godt tænke dig, at der kom stemmer på din virksomheds historie? Og vil du gerne bruge fortællinger i lyd i din kommunikation og markedsføring?

Nyland Kommunikation arbejder med branding, markedsføring og kommunikation på helt nye måder i samarbejde med nogle af landets absolut bedste og mest erfarne lyd- og radiofolk.

For vi ved godt, at i takt med bygninger forvandles og får nyt liv med nye beboere, nye bydele skyder frem og virksomheder vokser, vækster og videreudvikles er der særlige historier om stedet, menneskerne og bygningerne, som vækker vores nysgerrighed og lyst til at høre mere.

Vi fanger jeres historier i lyd, stemninger og interviews og med podcasts, soundwalks og film hjælper vi jer med at komme i kontakt med jeres kunder på helt nye måder.

Kontakt Nyland Kommunikation for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få jeres gode fortællinger ud til resten verden. Vi sætter et hold, som er skræddersyet til hver opgave.

Foto: Jens Markus Lindhe