Når man som konferencier for Opera i det fri er på turné med Det Kongelige Teater, har man måske en lidt naiv forventning om glamourøse arbejdsforhold. Virkeligheden er dog en ganske anden takket være den danske sommer.

Nogle gange står man på en scene i stegende hede. Andre gange, som her i Fredensborg Slotspark, må balkjolen kombineres med termoundertøj, ulden cardigan og fornuftige sko, når tordenskyerne trækker sig sammen og regnen vælter ned.

Gennem 16 år har Det Kongelige Teater hver sommer samlet mellem 15.000-20.000 publikummer til gratis koncerter i hele landet. Under afslappede former med picnickurv, medbragte tæpper eller klapstole kommer publikum helt tæt på nogle af landets bedste sangere, som synger udpluk fra kendte operaer og næste sæsons repertoire.

Sangerne på turnén var Sine Bundgaard, Hanne Fischer, Niels Jørgen Riis, Magnus Berg og Jens Christian Tvilum, som blev akkompagneret af Thomas Bagwell.

https://kglteater.dk/det-sker/sason-20212022/opera/opera-i-det-fri-2022

%d bloggers like this: