Efter næsten syv år bliver Nyland Kommunikation nu sat på vågeblus. Det betyder for mit vedkommende et farvel til at arbejde med PR og kommunikation i traditionel forstand. I stedet vil jeg koncentrere mig om at formidle og fortælle gode historier i flere forskellige formater. Fordelen ved at have flere efternavne er, at det har været forholdsvis let at finde navnet til en ny hjemmeside!

www.sorensenstories.com har jeg samlet alle de podcast, jeg har produceret siden 2017 – og der kommer flere til her i løbet af foråret! I løbet af denne måned lanceres ”Grøn Energi – Grøn Arkitektur” for Danske Arkitektvirksomheder, som handler om hvordan vi bedst muligt udruller den grønne energi i de danske landskaber; hvor og hvordan placerer vi solceller, vindmøller og energianlæg til glæde og gavn for alle uden at trække sorte spor i landskabet. Derudover kommer den dansk-irske podcast ”Creatives Come Together”, som på nyskabende vis bringer kreative fra forskellige brancher i de to lande sammen i inspirerende samtaler.

Sørensen Stories får sit helt eget nyhedsbrev, der fremover vil udkomme én gang om måneden med nyt om podcast og med inspiration til hvad man kan lave, mens man lytter og efter at have lyttet. Det kan være alt fra madopskrifter til havearbejde og andre sysler. Eller inspiration til musik, bøger, film, udstillinger og udflugter. Hvis du har lyst til at følge med, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på hjemmesiden eller ved at svare på denne mail.

Den 1. marts begyndte jeg som redaktør på Rakkerpak Productions ambitiøse podcastserie i 118 afsnit om det periodiske system. Et stort projekt støttet af Novo Nordisk Fonden. Vi er klar til at lancere serien i begyndelsen af maj.

www.sorensenstories.com

%d bloggers like this: