Denne podcast er blevet til i samarbejde med Kvinder I Bestyrelser (https://www.kvinderibestyrelser.net) på baggrund af konferencen “karriereplanlægning- og kortlægning” og er fyldt med masser af gode råd og stof til eftertanke. Det er nemlig ikke altid dyre kurser, der fører til forfremmelse eller nye karrieremuligheder. Ofte handler det også om at have fået “jord under neglene”, at kunne aflæse og forstå den virksomhed man arbejder i – og have en forståelse for, hvad der driver en som menneske.

Du kan få gode råd af Gitte Maya Elsing, ordførende bestyrelsesformand i Kvinder I Bestyrelser, Charlotte Alexandra Pedersen, selvstændig konsulent, Henrik Holt Larsen, professor på CBS, Maiken Wexø, direktør, Line Lyst, Head of Strategy & Planning og Annette Piilgaard, administrerende direktør.

 

 

 

%d bloggers like this: