Alternative finansieringsformer er i hastig vækst og begynder at slå igennem inden for byggeriet og ejendomsbranchen. Sammen med Byens Netværk inviterer vi til en spændende eftermiddag, hvor du kan blive klogere på de mange nye former for netværksfinansiering – både crowdfunding, crowdlending og crowdinvesting – og høre om konkrete erfaringer fra byggeriet.

På dette arrangement kommer vi rundt om de mange nye former for netværksfinansiering – både crowdfunding, crowdlending og crowdinvesting. Vi hører om de mange muligheder, og hvordan man kommer i gang. Vi hører om konkrete erfaringer med crowdfunding. Derudover får vi også en introduktion til de grundlæggende juridiske spilleregler inden for netværksfinansiering.

Få en hurtig og grundig introduktion til en ny finansieringsform inden for ejendomsbranchen, som kommer til at spille en større rolle i fremtiden. Vi har samlet nogle af de mest vidende personer med størst erfaring inden for branchen.

Blandt dagens oplægsholdere er Michael Eis, CEO i boomerang.dk og formand for Dansk Crowdfunding Forening; Junaid Ahmad, CEO i Brickshare og Carsten Lang-Jensen, advokat i Pind & Partnere.

Læs mere om tilmelding:

http://www.byensnetvaerk.dk/da-dk/arrangementer/2018/crowdfunding-i-byggeriet.aspx

 

%d bloggers like this: