På Folkemødet invitererede LOS – Landsorganisationen for sociale tilbud – til debat om hvordan offentligt støttede kulturinstitutioner kan gøre en forskel og indsats for de svage borgere. For kan og vil kulturinstitutionerne samarbejde om den socialfaglige opgave? Og hvilken forskel vil det kunne gøre?

Debattører var Laila Kildesgaard KL, Karen Grøn, Trapholt, Niko Grünfeld Københavns Kommune, Trine Hounsgaard Pfeiffer Fonden Kanonen, Louise Eltved Krogsgård Brønderslev Bibliotek og Brønderslev forfatterskole, Michel Steen-Hansen Biblioteksforeningen, mens Katrine Nyland Sørensen var moderator.

Læs mere om debatten her: https://www.denoffentlige.dk/naar-kulturen-banker-paa

Illustrationen af Chimi Changa, som var inspireret af dagens debat, blev i øvrigt efterfølgende foræret til kulturminister Mette Bock.

 

 

 

%d bloggers like this: