”Stemmer bygger bro” – en podcast for Århus Festuge om hvorfor fællessang gør os lykkelige

Hvad sker der, når vi synger? Talrige videnskabelige undersøgelser viser, hvordan fællessang gør os både gladere, lykkeligere, sundere og klogere. Sang binder os sammen, skaber fællesskab og kan ligefrem skabe samfundsmæssig forandring.

Der er færre konflikter i en børnehave, hvor der er masser af sang. På plejehjem, hvor der synges regelmæssigt, kan ældre, som ellers har mistet deres sprog, pludselig huske ord og toner. Men det lyder ikke nødvendigvis godt, hvis vi synger sammen med folk, som vi ikke bryder os om.

I denne podcast skal vi udforske, hvad der sker med os, når vi synger. Vi skal besøge en børnehave, et plejehjem og en arbejdsplads, hvor de har et kor – og så skal vi høre eksperter forklare, hvad det gør ved os at synge.

Nyland Kommunikation har produceret denne podcast for Sange Bygger Bro, Århus Festuge og Sangens Hus.

 

Listen to “StemmerByggerBro” on Spreaker.

 

%d bloggers like this: