I 160 år var stedet en lukket industrigrund, hvor der blev produceret øl i lange baner til en tørstig nation. Men i 2008 flyttede Carlsberg Bryggerierne al produktion til Fredericia – og dermed blev vejen banet for en 33 hektar stor ny bydel i smørhullet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro.

I RadioTegl #7, som Nyland Kommunikation producerer for brancheorganisationen Danske Tegl, fortæller Jens Nyhus, som er adm. direktør for udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der står bag forvandlingen af den tidligere industrigrund til et nyt københavnerkvarter med boliger, butikker, erhverv, uddannelse, skoler, ungdomsboliger, hotel og meget andet. Jens Nyhus er ikke bare adm. direktør – han er uddannet murer. Og det giver ham et særligt blik på Carlsberg Byen.

Lyt, kig og læs på http://www.dansketegl.dk/radiotegl/

Du kan også finde RadioTegl på iTunes, Spotify & Spreaker.

%d bloggers like this: