RadioTegl har fået egen sendevogn. Det blev fejret med en tur rundt på Bryggen og Havnestaden i København med byens nye stadsarkitekt, Camilla van Deurs, der tidligere var arkitekt og partner hos Gehl. Bag rattet i sendevognen var Gitte Krusholm Nielsen, som er direktør for Danske Tegl.

Eftersom Camilla van Deurs havde et brækket ben, kan det måske lyde som et farligt roadtrip med teglbranchens svar på Thelma & Louise, men det blev i stedet til samtaler om tendenser i byggeriet, om Bryggens og dermed Københavns utrolige forvandling, om bæredygtighed, grønne kiler og nyfortolkning af gamle tegltraditioner.

RadioTegl produceres af Nyland Kommunikation for brancheorganisationen Danske Tegl.

Lyt, kig og læs på http://www.dansketegl.dk/radiotegl/

Du kan også finde RadioTegl på iTunes, Spotify & Spreaker.

Listen to “#8 RadioTegl – På tur med Camilla van Deurs” on Spreaker.

%d bloggers like this: