Med den fantastiske loftudsmykning ligner festsalen på Herlufsholm Kostskole næsten Musikverein i Wien – bare i mini-udgave. Den smukke sal dannede fra 12. – 17. juli ramme om Hicsum Kammermusikfestival, som i år fejrede Beethovens 250 års fødselsdag. For musikerne var det en bevægende oplevelse atter at kunne spille for et engageret publikum, der så til gengæld kunne nyde atter at opleve levende musik leveret fra absolut øverste hylde med Henschel Quartett, Nightingale String Quartet, Trio Vitruvi, Alena Walentin & Dmitry Ablogin.

Jeg havde fornøjelsen af at præsentere festivalens koncerter og interviewe både musikere og inviterede gæster som Peter Dürrfeld, Søren Schauser, Lis Møller, Karl Aage Rasmussen og Henrik Marstal om Beethovens betydning og den tid, som han var formet af.

https://www.hicsum.dk er en årlig tilbagevendende begivenhed, som bliver arrangeret af Mathias Beyer-Karlshøj og Peter Stevnhoved.

%d bloggers like this: