Tidligere på året vandt Nyland Kommunikation opgaven at lave audioguiden til Isfjordscentret i Ilulissat, som åbner i sommeren 2021

Kodeordene for audioguiden til Ilulissat Isfjordscenter bliver ”poetisk videnskabsformidling”, da den kombinerer læring med stemningsskabende lydoptagelser og personlige fortællinger fra livet ved fjorden. De store og de små fortællinger smelter sammen. De globale perspektiver fortælles lokalt. Vi møder børn, fangere, fiskere og forskere. Alle medvirkende har en særlig tilknytning til fjorden, hvilket skaber levende, rørende, oplysende og tankevækkende fortællinger. Vi møder de mennesker, der på forskellig vis bruger fjorden. Det er igennem de mennesker vi lærer om geologi, glaciologi, dyr, planter, fangst, historie og hverdag.

Audioguiden bliver produceret på både grønlandsk, dansk og engelsk.

%d bloggers like this: