NJORD Festival plejer at løbe af stablen i januar, men måtte i år rykke fra januarmørke til høj septembersol.Nyland Kommunikation stod i år for al PR og kommunikation for festivalen, som over to dage bød på stor kunst og et dejligt engageret publikum.

Festivalen blev skudt i gang med åbningskoncert i Holmens Kirke, hvor Morton Feldmans ikoniske Rothko Chapel blev opført sammen med finske Kaija Saariahos Sombre og danske Kristian Rymkiers Nuance, der er bestilt af NJORD og blev uropført på festivalen. Lysdesigneren Jesper Kongshaug stod for en spektakulær, visuel fortolkning.

Dagens efter var der på Nordatlantens Brygge rig lejlighed til både at stifte bekendtskab med færøske og grønlandske fortællinger ved tre familieforestillinger og stemningsfulde koncerter med Michala Petri, Lars Hannibal, Bára Gísladóttir og Steiney Sigurðardóttir. Festivalen blev afrundet med en ganske magisk koncert med Den Danske Strygekvartet.

NJORD Festival vender tilbage januar 2022.

Læs mere om NJORD Festival her https://www.njordfestival.com

%d bloggers like this: