Musikformidling findes i mange forskellige former og formater. Noget jeg aldrig bliver træt af at eksperimentere med! Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene, som hvert år danner ramme om store operaoplevelser for 10.000 tilskuere.

Med så mange tilskuere under åben himmel, er en “klassisk” operaintroduktion foran publikum inden forestillingen umulig at gennemføre. Derfor udviklede jeg i stedet i år denne podcast, som publikum kunne downloade før forestillingen. Hundredevis af publikummer tog imod tilbuddet om digital operaintroduktion, hvilket jeg er, synes jeg, (også) en skøn måde at formidle på!

I øvrigt stod jeg også igen i år for udviklingen af undervisningsmateriale til de mange skoleelever, som så Aida i en særudgave.

www.operahedeland.dk

Listen to “Opera Hedeland – Aida Operaintroduktion” on Spreaker.

%d bloggers like this: